praktijk  |  afspraak maken  |  profesionele massage  |  massagepreventie  |  contact  |  kadobon  |  
Ontspanningsmassages
Oosterse massage
zwangerschapsmassage
rug/nek en sport
Voetmassage
Duo massage
Combi massages
Prijslijst
links
profesionele massage

Een massage bij een professionel, een opgeleide masseur(se)

Mensen denken vaak dat massages enkel gegeven worden om te ontspannen, maar massages zorgen voor veel meer dan enkel ontspanning. Enerzijds stimuleert een massage de bloedsomloop, zorgt het ervoor dat uw lymfestelsel de afvalstoffen beter kan afvoeren, bevordert het sportieve prestaties én brengt het uw lichaamsenergie weer op peil.

Het zorgt ervoor dat uw spieren kalmeren, dat spanningsknopen verdwijnen, maar massage maakt ook emotionele en lichamelijke spanningen los, versnelt uw herstel én kan ook nog eens helpen tegen slapeloosheid. Een massage heeft bijzonder veel gunstige eigenschappen op lichaam en geest. Met andere woorden; vervang uw dokter al eens door een professioneel opgeleide masseur(se).

Reactie op een massage kunnen erg verschillend zijn. Sommige mensen krijgen het heel warm of juist heel koud of beginnen overmatig te transpireren. Bij anderen gaat de huid prikkelen en tintelen of krijgt men tintelingen en/of prikkelingen door heel het lichaam. Het kan daarnaast ook emoties naar boven halen. Wees dus niet verbaasd wanneer u tijdens een massage emotioneel wordt of juist slaperig. Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen na een massage, terwijl anderen er juist een gevoel van energie aan overhouden. Er zijn echter ook mensen die duizelig of zelfs misselijk zijn van een diepgaande massage. Welke reactie uw lichaam ook vertoont – het is volstrekt normaal.

Soms kan het zijn dat u zich tot enkele uren of zelfs dagen naeen massage anders voelt. Anders in positieve zin. Dit is niet verwonderlijk, uw lichaam en geest hebben namelijk een massage ondergaan die ontzettend veel losmaakt in een mens. Door de massage zijn er ontzettend veel afvalstoffen vrijgekomen en daardoor kan het gebeuren dat u vaker naar het toilet moet en/of meer transpireert. Er kan ook sprake zijn dat u gevoelens veranderd zijn, dat u beter slaapt, dat uw huid en spieren beter functioneren door de doorbloeding en dat u meer energie hebt. Al deze dingen zijn compleet normaal en zijn een gevolg van de stimulering van uw lymfeklieren en bloedsomloop. Een voor een zijn het positieve effecten, die uw leven optimaliseren.

Dus aarzel niet langer en geniet zelf ook eens van een massage. Een massage is één van fijnste dingen die u uzelf kadoo kan doen!

Maak een afspraak

 

 


WINTERBEELDEN


ONZE INGANG


Powered by CenterALL & Hosted by SarrCom.com